29 Haziran 2014 Pazar

Temple Run 1.0.2 Galaxy Pop Plus (GT-S5570I) / Galaxy Y (ARMv6)

Temple Run 1.0.2 Galaxy Pop Plus (GT-S5570I) / Galaxy Y (ARMv6)





Evet arkadaşlar sonunda çoğunuzun beklediği Temple Run cihazımızda oynanabilir durumda aşağıdaki kurulum talimatlarını uygulayarak oyunu telefonunuza kurabilirsiniz.
Bu işlemleri uygulayabilmeniz için telefonunuzun root'lu olması gerekir, eğer telefonunuz root'lu değilse buradaki talimatları uygulayarak telefonunuzu root'layın.

Oyunu Titanium Backup yedeği olarak sunuyorum bu yüzden geri yüklemek için Titanium Backup'u kurmanız gerekir telefonunuzda Titanium Backup yoksa buradan indirip telefonunuza kurun.
Yedeği sd kartın ana dizinine atın daha sonra Titanium Backup'u açın ve menü tuşuna basın Yedeği İçe Aktar seçeneğine basın ve açılan listede ana dizine attığınız yedeği bulup yükleyin size neyi geri yüklemek istediğinizi soracak Uygulama + Veri'yi seçin yükleme başlayacak tamamlanmasını bekleyin tamamlanınca menüden oyuna girip oyunun keyfini çıkarın.
Not: Oyunda biraz terslik var zıplamanız gereken yerde bazen hamlenizi okumuyor biraz garip ama telefonun ekranını günlük kullanımda dokunduğunuzdan daha fazla baskı uygularsanız okuyor, yine okumuyor demeyin bir haftadır test amacıyla hiç oynamadığım oyunu her fırsat bulduğumda oynuyorum. Bazen oyundan attığı da oluyor ama şimdilik en iyisi bu.

Titanium Backup yedeği linki (Temple Run):

 Temple Run

Tavsiye: Buradan Angpysha Kernel'ı kurarsanız daha iyi performans alırsınız.

Nexus Me rom'u için performans ayarları:
Menüden sırasıyla ayarlar/CyanogenMod ayarları/Performans seçeneklerine tıklayın buradaki seçeneklerden işlemci ayarlarına girin ve seçenekleri aşağıdaki gibi ayarlayın:
İşlemci yöneticileri: performance
En düşük frekans: 1040 MHz
En yüksek frekans: 1040 MHz
Undervolt u işaretleyin
Ve son olarak Sistem açıldığında uygula seçeneğini de işaretleyin. Daha sonra bir üst menüye dönün ve Compcache RAM kullanımını 26% yapın, VM yığın boyutu'nuda 48m yapın hepsi bu kadar umarım oynarken zevk alırsınız.

33 yorum :

  1. hocam angpysha kernel normal cm7 de çalışıyormu

    YanıtlaSil
  2. Denemedim ama cm7 tabanlı tüm rom'larda çalışması gerek.

    YanıtlaSil
  3. hocam nexus me de gapps yok sadece google play var ben sonradan gapps indirip flashladim ama bir turlu olmadi nasil yapariz

    YanıtlaSil
  4. Gapps'a neden ihtiyacın var ?

    YanıtlaSil
  5. hocam haritalar felan lazim oluyo

    YanıtlaSil
  6. Harita için bilgisayarda markete gir ve cihazına yönlendir

    YanıtlaSil
  7. Hocam eskisinden daha aktif olacaktin :)) Rom falan paylas , Touchwiz Resurrected son surum ne oldu ? Ve bu sitede onceden paylasilan romlarin yeni versiyonlarini ekle mesela , yada uygulama programl falan paylas lutfen hocam :) Bi de sey sorcaktim oyun modlamayi biliyo musun ? :)

    YanıtlaSil
  8. Daha aktif değil miyim? Oyun uygulama paylaşacağım. S5 temalı bir rom var mobil verisi çalışmıyor şuan onunla meşgulüm oyun olarak real racing 2 istediniz indirdiğim pek çok versiyon uyumsuz linklerde genelde kırık oluyor. Oyun portlamayı bilmiyorum çalışma saatlerim daha düşük olsa öğrenirdim ama maalesef günde en az 12 saat çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  9. O zaman kolay gelsin size hocam :) Ama bahsettigim sey oyun portlamak degil hani direk apkya hile yapiyolarya onu nasil yapiyolar , senin zamanin yoksa bize sole nerden ogrenecegimizi biz ogrenelim :) Birlikten kuvvet dogar nasil olsa :D

    YanıtlaSil
  10. Eğer sadece hile eklemekten bahsediyorsan araştırabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sadece apk ya hile eklemek :) Arastirirsan cok super olur hocam , cok sagol :D

      Sil
  11. Yok hocam oyun degil , oyunlara hileyi ben yapmak istiyorum decompile falan nasil yapiyolar onu merak ediyorum

    YanıtlaSil
  12. Hocam bn dedklerizi yaptim titqnium backupa girdim yedegi ice ajtar dedim birsey cikiyo bunun icin en az bir uygulama gerekyo diyo tamam diyorum ilk giris menusune geliyo tel rotlu titanium yedegi de zip olarak iniyo onu nasil secip yukliycez bna yardimci olun lutfen ?

    YanıtlaSil
  13. Zip olmaması lazım sonu .zip se onu .TiBkp olarak değiştir ve titanium backup'a okut.

    YanıtlaSil
  14. TiBkp dosyasını içe aktarınca sd card daki Titanium Backup klasörüne 3 adet dosya geliyo [com.imangi.templerun-a8ad8516c7dc38ebc5af6f177fc56027.apk] isimli dosyayı Winrar ile açıp içindeki APK yı kurun :D Abdullah hocam keşke bu apk yı upload etseydi :D TiBkp şeklinde sunmasaydı :D

    YanıtlaSil
  15. Mesele apk değil veri geri yüklenmezse ilk başta takılırsız grafikler bozulur

    YanıtlaSil
  16. ama ben denedim , sadece apk yı yükledim ve oynuyorum

    YanıtlaSil
  17. ice aktar dedim baktim sd kartaki titanium backupa hic birsey yoktu ice aktar diyorum gerekli felan biseyler glyo tamam dyrm ilk giris menusune glyo

    YanıtlaSil
  18. http://www43.zippyshare.com/v/91718154/file.html

    şunu indir

    YanıtlaSil
  19. Nasıl yani kurduğunda oyun nerden başladı ve hangi romda denedin en önemlisi oyun nerde başladı onu açıklarsan iyi olur

    YanıtlaSil
  20. Stock romda denedim , oyun normal bi şekilde başladı ve oynadım. Sen düzeltmeyi apk ya mı yaptın yoksa veriye mi ?

    YanıtlaSil
  21. Kardes simdi bn arkadsn verdigi linki indrdm kurdun temple runu tel root titanum backupta kurulu sindi ne ypmam gerkyo ?

    YanıtlaSil
  22. Demek istediğim oyunu açtığında karşına tutorial (nasıl oynaman gerektiğini öğretir) yoksa normal oynamaya mı başladın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tutorial kısmı geldi ama ekranda falan sorun olmadı

      Sil
  23. enes kardesim bn kurup oyuna girdim bi yerden sonra kare kare oluo ?

    YanıtlaSil
  24. Allah Allah bende niye olmuyo , apk yı kurdum oyuna girdim tutorial ı geçtim ve oynuyorum

    YanıtlaSil
  25. Meselede orda işte ben o kare kısmını atlatıp dataya dahil etmiştim datayı geri yüklersen olucaktır sen akşama kadar dene yapamazsan ben anlatımı güncellerim

    YanıtlaSil
  26. Ben en başta Titaniumdan yükledim sonra sildim , dediğim şeklide apk yı bulup yükledim açtım tutorial ı geçtim ve oynamaya devam ediyorum. Ayarlar>Gizlilik bölümünde verilerimi yedekle ve otomatik geri yükle işaretli ondan mı acaba ?

    YanıtlaSil
  27. Enes kardeşim senin sorununu buldum. Farklı bir dosya yöneticisi olmadığı için aktaramıyosun. ----> http://www50.zippyshare.com/v/1310205/file.html bunu indir bide öyle denen kesin olacaktır :D :D :D

    YanıtlaSil
  28. Kardes eyw yaptim oldu oynarken bazi sorunlarla karsilatm birncisi bi yeri gecince sag suruklesen bile adam kndini denize atyo ikincisi oyun bazn kndi kendigine kapanyo ?

    YanıtlaSil
  29. Evet o tür bikaç sorunu var yukarıya da yazdım zaten şimdilik en iyisi bu maalesef daha iyisini bulursam eklerim.

    YanıtlaSil