21 Haziran 2014 Cumartesi

ANGPYSHA KERNEL (OVERCLOCK)

 ANGPYSHA KERNEL

Evet arkadaşlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. 
Ama siteyi toparlama vakti geldi, ve eskisinden daha aktif olacağım. Neyse konumuza geçelim artık.

Telefonumuz için en büyük beklentilerimizden biri gerçekleşti, OVERCLOCK! (Hız Aşırtma)
Evet arkadaşlar bugün paylaşacağım kernel overclock destekli bu cihazımızın daha hızlı çalışması anlamına geliyor aşağıda stock kernel ve Angpysha kernel'la yapılmış ANTUTU BENCHMARK'a ait test sonuçlarının ekran görüntüsü var.




Maalesef ekran görüntüleri aynı rom'a ait değiller. Çünkü Angpysha kernel'ı stock rom'a kurduğumda telefon Samsung yazısında kaldı. Ekran görüntüsüne ait rom'a buradan ulaşabilirsiniz.

Özellikler:
Dualboot,
SWAP,

DroidWall desteği,

CM7 ve CM9 desteği

EXT4 desteği



Düzenleyiciler:

Lazy,

ondemand,
interactive,

interactivex,

perfomance,

smartassv2,

powersave,

userspace,

conservative,

SmartassH3,

intellidemand2,

intellidemand,
darkside,
AssWax,
agresive,
powercats,

Frekanslar:

156,

312,
624,

780,

832,

936,

1040



Planlayıcılar:

noop,

cfq,

zen,
vr,
deadline

Kurulum:Aşağıdaki dosyayı indirip SD kartın ana dizinine atın daha sonra telefonu CWM moda alın (CWM moda girmek için ses açma, menü tuşu ve açma/kapama tuşlarına aynı anda basın.) daha sonra install zip from sd/choose zip from sd'den galaxypopplusturkiye.blogspot.com.tr-ANGPYSHA KERNEL.zip isimli dosyayı yükleyin. daha sonra ana menüye dönüp reboot system now'a basın, kurulum tamamlandı. (Kernel her rom'da çalışmayabilir.)

CWM linki:
 CWM


Angpysha Kernel linki:
 ANGPYSHA KERNEL

DİKKAT!

Yukarıdaki anlatımı düzgün bir şekilde uygulamanıza rağmen telefonunuz açılış ekranında takılıyorsa aşağıdaki arşivdeki stock rom'u buradaki anlatıma uygun olarak tekrar kurun, daha sonra kullanmak istediğiniz custom rom'u kurun ve son olarak yukarıdaki anlatımı tekrar uygulayarak Angpysha Kernel'ı tekrar kurun telefonunuz sorunsuz bir şekilde açılacaktır.

Odin3 v1.85 linki:
 Odin3 v1.85

Stock Rom linki:
 Stock Rom


7 yorum :

  1. Oyun Bekliyoruz Güzel 3Boyutlu Oyunlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim cihazım (s5570i) EXT4 desteklemiyor onu nasıl halletcez

      Sil
  2. Elbette ama bu bi iki hafta rom ve kernel paylaşacağım önce yazılımlarımızı rayına oturtalım daha sonra oyun ve program paylaşımını ön plana çıkarırız. Yazılımsal açıdan çok önemli geliştirmeler mevcut.

    YanıtlaSil
  3. Ext4 desteği cihazla alakalı değil kernel'a alakalı ext4 desteğini kurduğunuz kernel verir.
    Tabi bu tek başına yeterli değil Multi Formatter ile ext4'e formatlamak gerekiyor. Önümüzdeki günlerde paylaşacağım rom'da nasıl yapılacağını ayrıntılı olarak anlatacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte benim sorunda o multi formatterden ext4 formatliyor başarıli diyor ama mountlama filan olmuyor hata veriyor bunun sebebi nedir orn: miui romunu yaparken,swap alani olustururken cok sıkıntı veriyor

      Sil
  4. Geçmiş konulara tekrar el atıp düzenlicem ama bunun için biraz zamana ihtiyaç var. Bu arada bahsettiğim rom'un düzenlemesi bitti. Konu büyük ihtimalle yarın hazır olur.

    YanıtlaSil
  5. Bu kernelin gts5570i icin olaninin cm11 ile uyumlusu yokmu bide 4.4.4 kitkat romunda sim kart kilidini acmama sorunu veya sim kart takiliyken acilmama sorununa bi cozum bulabilirmisiniz lutfen bana hasandeniz394@gmail.com dan ulasabilirsiniz

    YanıtlaSil