23 Haziran 2014 Pazartesi

MULTİ FORMATTER V1

Multi Formatter v1

Multi Formatter EXT4 tabanlı rom'ları kurmamız için gereken aracı program. Yani EXT4 tabanlı rom'un stabil çalışması için sistemimizi EXT4 e formazlamamızı sağlıyor.

Kurulum:
CWM moda girin sırasıyla wipe data/wipe cache/install zip form sdcard/choose zip from sdcard/galaxypopplusturkiye.blogspot.com.tr-Multi Formatter v1.zip'i seçin
Aroma İnstaller açılacak yine sırasıyla next/kurulum sözleşmesine ait kutucuğu işaretleyin/next/next/bu aşama çok önemli kuracağımız rom EXT4 formatlıysa EXT'ü normal rom'sa RFS'yi kurulumu iptal etmek için cancel'ı işaretleyin, ihtiyaca göre ETX4/RFS işaretleyin/next/ok/next/next/finish/ok.
Kurulum işlemimiz tamamlandı. Şimdi kurmak istediğiniz rom'u kurulum talimatlarına göre yükleyin.

CWM linki:

 CWM


Multi Formatter linki:

 Multi Formatter

9 yorum :

  1. Hocam ben telefonu ext4 e formatlayınca hicbirsey mountlayamiyorum. Rom kurmaya calisincada kurulmuyor error veriyor. CWM de altta E: cant mount system E: cant mount data diyor hicbirsey kuramiyorum. Hocam yardimci olursaniz sevinirim guzel ve begendigim romlari gercekten cok kurmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Normalde kurduğunuz stock rom'un dışında bir stock rom kurup tekrar deneyin faydası olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Hocam ispanya ve italya romunu kurdum onlarda maalesef ise yaramadi. Bu arada eger stock romun backupunu cwm aracigiliyla alip,sonra ihtiyacimiz olunca geri yukleyebilirmiyiz? Bilgisayarla ugrasmak istemiyorumda.

    YanıtlaSil
  4. Hocam rahatsiz ettigim.icin ozurdilerim ama ben hyperion 8 i yukledim ama biseyi acarken arkaplanin saydam olmasini begenmedim ne yapmaliyim siyah arkaplan olmasi icin?

    YanıtlaSil
  5. Arkaplan saydamlığı derken ne demek istediğini tam olarak anlamadım biraz daha açıklasan iyi olur ve eğer hyperion hoşuna gittiyse yeni sürümü çıktı istersen onu hafta sonuna kadar paylaşabilirim rom'da bir sorun çıkmazsa.

    YanıtlaSil
  6. Hocam valla son surumunu paylasirsaniz super olur cok begendim. Bu arada arka saydamlik derken,hani diyelim ayarlari actik ayarlari acinca arka plan saydam oluyor. Yani ben o arkaplanin saydam olmasini istemiyorum. Bide yeni hyperionun turkce patchi olacakmi?

    YanıtlaSil
  7. Ayarlari acinca ana menü resmi,ayarlarin arkaplaninda gozukuyor yani :)

    YanıtlaSil
  8. Onun degisebilecegin isanitarium. Hyperion in son surumude ingilizce turkce yapmaya calisicam ama garanti vermiyorum. Olmayabilir yani.

    YanıtlaSil