24 Kasım 2013 Pazar

[VİDEO REHBER] CM7'nin Yüklenişi

Merhaba arkadaşlar söz verdiğim gibi biraz geç de olsa sonunda CM7'nin nasıl yüklendiğini anlattığım videoyu çektim. Umarım yardımcı olur...

23 yorum :

  1. hocam lütfen birçok gta 3 denedim hiçbiri olmadı lütfen bitane çalışan paylaş lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önce chainfire'ı kurun. sonra bunu indirin: http://www.mediafire.com/?gog784dmac227gt dosyayı arşivden çıkarıp root explorer ile /system/lib/egl'e atın. telefonu recoverye alıp cwm'e gidin ve advanced'dan fix permissions yapın uzun sürebilir. biraz bekleyin. bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. chainfire'da default opengl settings'te reduce texture quality ve reduce texture size'ı tikleyip plugini quallcom yapın ve chainfire'ı kapatıp oyuna girin.

      Sil
    2. bir de bu libleri attıktan sonra normalde çalışan oyunlardan bazıları çalışmıyor.

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. cm9 da falan crt animasyonu çalışıyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çalışıyor ama hem çok kasıyor hem de başka birçok şey çalışmıyor. dokunmatik bile düzgün değil.

      Sil
  3. sen hangi romu kullaniyorsun

    YanıtlaSil
  4. Ben daha çabuk yüklüyorum şöyleki maunt edilcekleri edip multi f ile formatladıktan sonra romu kuruyorum geri gelip tekrar maunt edip kerneli kurup reboot atıyorum wipe data yada reboot recovery falan yapmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Gta nickini de versen

    YanıtlaSil
  6. Hocam sitede gta 3 u paylasirmisiniz

    YanıtlaSil
  7. http://www.maxicep.com/forum/konu/armv7-oyunlarini-armv6-da-oynayin-armv6-yi-armv7-ye-yukseltme.749998/ hocam su konuya bi baksaniz ben telefonumda armv7 oyunu calistirmak istiyom ama olmuyo sizce bu sitedekini yapsam olurmu birde sitede muscle run isimli oyunu paylasirmisiniz birde 3d araba yaris oyunlari paylasimi yaparmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olmaz oyunlar yine açılmaz açılsa da oynanmayacak kadar kasar telefpnu sadece armv7 gibi gösterir ama telefonu armv7 yapmaz. yani armv7 oyunları oynamak için portlamak gerekiyor. gta'yı haftasonu paylaşırım.

      Sil
  8. Şu kitkat editionu denedim new experiance jb final 2 ile aynı buglar var.

    YanıtlaSil
  9. gear kernel v0.3v2 çıktı ama hem birtek kendi cm7 sinde çalışıyor hemde türkçe yok bari kayda değer şeyler gelmiş olsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gördüm onu hatta ilk ben test ettim. türkçe ve bir çok dil olmasa da çok hızlı bir rom. ext2 dosya sistemini kullanıyor ve bu sistem ext4 ve rfs'den daha hızlı. ve bu da gayet kayda değer bir şey.

      Sil
  10. senin ingilizcen iyi new experiance jb final 2 için geliştiricilere danışsana bi zahmet bluetooth buglu ve simde bug var turkcell falan görmüyor tani bide cyanocream v4 te bootanim geçmiyor kalıyor orda onuda bide sen dene stok tabanlı kk romu.

    YanıtlaSil
  11. http://androkolik.com/forum/showthread.php?tid=7006#.Upccn8TwlHQ burak hocam su lınktekı romu bizim telefona göre portlayabilirmisin babamda ace var 5830i onunkine kurdum cok guzel oldu bı el atıver :)

    YanıtlaSil
  12. hocam benim bir sürü sorunum var cevaplarsan sevinirim
    1-cm7 ve cm7 tabanlı romlarda mobil ağa giremiyorum
    2-cyanus 1.6 ve 1.1 hyperion 8 gm final ve lenoxevo da sim kartı okumadı
    3-cm7 de home tuşuna uzun basınca geçmişin altında görev yöneticisi yok

    YanıtlaSil
  13. Hocam new experience kitkat portlanmis sitede yayınlıcak mısınız ve new experiencedan farkı tam olarak ne bi de yayınlamıcaksanız nasıl yukluyum xdaden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu gördüm ve denedim ancak status 6 installation aborted hatası verdi. portlayan kişi bunu düzelteceğini söyldei. o portta kitkat teması var.

      Sil
    2. devilyuri nin portundaki system klasörünü albertonun cm7sine koy çalisiyor ve rom kitkat a çevrilmeye çalisilmis jb final2

      Sil
  14. Hocam gta 3 u paylasirmisiniz

    YanıtlaSil