10 Eylül 2012 Pazartesi

Galaxy Pop Plus Flash Player

Merhaba arkadaşlar Galaxy Pop Plus ın flash player desteklemediğini biliyoruz. Ve bu da büyük bir eksi. Ama bu sadece donanımdan kaynaklanıyor. Ama yazılımsal olarak flash player kurabiliyoruz cihaza. Ben kullanıyorum ve her türlü flashı rahatlıkla açıyo telefon. Yalnız tercihen wifi kullanmanızı öneririm yoksa internet hakkınızı bayağı bi aşabilirsiniz.

DOSYALAR:
Flash Player: http://www.mediafire.com/download.php?untrobzbve2ae96

KURULUM:
Önce yukardan dosyayı indirin ve winrar ile açın. Arşiv içindeki üç dosyayı da SD kartın ana dizinine çıkartın.
Apk leri kurun ve Root Explorer ı açın. Yukardan mount tuşuna bir kere basın. mnt/sdcard/lib e girin menü tuşuna basın ve ordan da multi select i seçin iki dosyayı da seçip copy e basın geri tuşu ile iki kademe geri gelin data/data/com.adobe.flashplayer a girin ve paste a basın. İki dosyaya da uzun basın ve permissions ı seçin iki dosyanın izinlerini de aşağıdaki gibi yapın:


Bunları da yaptıkdan sonra Root Explorerdan çıkıyoruz. Herhangi bir tarayıcıyla(Dolphini öneririm) flash gerektiren bir siteye girerek test edebilirsiniz(Mesela http://video.haberturk.com/ )

2 yorum :

  1. hocam bu programla hangi sitelerden oyun oynaya biliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. flash oyun sitelerinden oynayabilirsiniz ama çok kasar. yine de denemek istiyorsanız puffin browser ile deneyin. play store'dan aratın.

      Sil