9 Eylül 2012 Pazar

[ROM] Underground rom

İlk yayınımda bir rom paylaşmak istiyorum. Galaxy Pop Plusa Galaxy Mini romları olmadığı için bu telefonu kullananların rom sıkıntısı yaşadığını biliyorum. Bunun için bu ICS tarzı güzel romu paylaşmak istedim. Sizi daha fazla sıkmadan roma geçeyim. Bu romu yükleyebilmek için önce root olmalısınız. Burdan cihazı rootlayabilirsiniz: http://galaxypopplusturkiye.blogspot.com/2012/09/galaxy-pop-plus-root.html

Ekran görüntüleri:http://www.mediafire.com/?7rp2rf6tk52tsd1

Öncelikle linkler:

CWM Recovery: http://www.mediafire.com/?qlmr41y55xkgyfk

CWM Modver: http://www.mediafire.com/?n0ch6khh0hq0tt6


Underground ROM: http://www.mediafire.com/?v23wj3wz6r73v5x


Update Underground ROM: http://www.mediafire.com/?3r931609gazxpb2


Kurulum:

Öncelikle yukardaki dosyaların hepsini indirin.(Ekran görüntüleri isteğe bağlı :) 

1- ROMu winrar ile açıp dosyaları SD kartta clockworkmod(Yoksa siz oluşturun.) içinde backup(Yoksa siz oluşturun.) içine çıkartın.

2- Diğer dosyaları( CWM Recovery, CWM Modver, Update.) SD kartın ana dizinine atın.

3- Burdan sonrası önemli!!! İlk önce cihazı kapatın, sonra cihazı recovery modda açın(ses açma+home(orta tuş)+güç tuşuna aynı anda basın.).

4- Karşınıza gelen menüden önce wipe data yı sonra wipe cache i seçin bir şey sorarsa yes deyin(Aşağı yukarı gelmek için ses tuşlarını seçmek için orta tuşu kullanın.) apply update drom sd cardı seçin.Yeni  bir menü gelecek ordan backup and restore u seçin. Yeni gelen menüden de restore u seçin. Karşınıza gelen menüden 2012/01/23 ü seçin. Romun yüklenmesi bikaç dakika alabilir. Rom yüklendikten sonra geri tuşuna basın ve reboot system now ı seçin.Telefon açıldığında ingilizce olacak. Menu>Settings>Locale and Text>Select Language>Türkçe yoluyla telefonu Türkçe yapın

5- Son aşama: telefonu kapatın ve recovery modda açın apply update from sd card ı seçin ordan da updateunderground ı seçin yüklendikten sonra reboot system ile telefonu yeniden başlatın ve romunuz kullanıma hazır!



OLUŞACAK HİÇBİR HASARDAN SORUMLU DEĞİLİM HEPSİ SİZİN SORUMLULUĞUNUZ!

3 yorum :

  1. Kardeş linklerde sorun var düzeltirsen çok iyi olur ve rom stabilmi?

    YanıtlaSil
  2. evet rom stabil ama linkleri düzeltmiycem elimde bundan çok daha güzel bir rom var onu paylaşacağım

    YanıtlaSil