28 Ağustos 2013 Çarşamba

[OYUN] Zombie Frontier (Sınırsız para hileli)

Oyunumuzun amacı üstümüze gelen zombileri öldürmek. Oyunda Survive veya Mission modunda oynayabiliyoruz. Survive modunda ne kadar zombi öldürürsek o kadar puan alıyoruz ve süre sınırlaması da oluyor. Mission modunda ise belitilen sayı kadar zombi öldürüyoruz. Bu modları isteğimize göre değiştiremiyoruz. Haritadan açık olan görevlerden birini seçip yapıyor ve bunun karşılığında bir miktar para alıyoruz. Ama bu paraya ihtiyacımız yok, çünkü oyun sınırsız para hilelidir. Oyunda birçok silah bulunmakta. Bunlardan iki tanesini oyunda kullanabiliyoruz. Play Store'da 10 milyondan fazla indirilmiştir. Galaxy Pop Plus'ta sorunsuz çalışmaktadır.

Zombie Frontier

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

3 yorum :

  1. hocam cyanus kerneli yükleyip stock romu odinle yükleyince kernel siliniyo nasıl yapıcam cyanus kerneli stock roma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önce stock romu odinle yükleyin sonra cyanus 1.6'yı yükleyip telefonu bir kere yeniden başlatın. sonra recovery'e yeniden girip cyanus 1.9'u yükleyip telefonu yeniden başlatın. eğer önce 1.6'yı yüklemezseniz wifi ve ağda sorun yaşayabilirisiniz.

      Sil
  2. hocam benim telefon galaxy pop plus ve sesi inanılmayacak kadar çok nasıl yaptığımı anlatıyım

    ilk buradaki denineleri yaptım http://galaxyminiturkiye.blogspot.com/2012/07/galaxy-mini-ses-arttrma-ve-ses.html

    ve sonra bunu kurdum http://galaxyminiturkiye.blogspot.com/2013/07/jetaudio-music-player-plus-322-apk.html equalizeri en sonuna getirdim şimdi telefonn müzikleri inanılmayacak bir sesle çıkarmaya başladı yani baya iyi oldu bence siz de yapın yani kulaklık takınca bile diğer telefonlardan 100 kat iyi ses gelmeye başkladı ses sorunu yaşayann herkez yapabilir bence

    YanıtlaSil