16 Haziran 2013 Pazar

[OYUN][ROOT] Zombie Evil

Oyunumuz, zombilerle ilgili gayet güzel ve zevkli bir oyundur. Oyundaki amacımız, dalga dalga gelen çok sayıdaki zombiyi öldürmek. Bunun için tabi ki de silahlarımız da var. Aynı zamanda karakterimizin özelliklerini geliştirebiliyoruz. Oyun, altın ve elmas hilelidir. Böylece, oynarken zorlanmazsınız. Galaxy Pop Plus'ta sorunsuz çalışmıştır. Play Store'da 5.000.000'dan fazla indirilmiştir. Oyun için Chainfire3D gerekmektedir. Chainfire3D için buraya tıklayın.

Apk dosyası

Apkyi kurun. Chainfire'a girip Default OpenGL Settings'den Reduce texture quality ve reduce texture size'a tik koyun, plugini Quallcom yapıp Chainfire'ı kapatıp oyuna girin.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

9 yorum :

  1. Oyun icin tesekkurler hocam bir istegim var blood and glory oyununu ekleyebilirmisiniz nette buldum oyunu chainfirela actim ama biraz ilerledikten sonra renkler birbirine giriyo.bizim pop pluslara uygununu bulursan sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de blood and glory'yi çok arad ama çalışanını maalesef ki bulamadım.

      Sil
    2. Peki hocam son bi istegim var bakarmisiniz.oyunun adi six guns normal galaxy minilerde calisiyo kuzenimde vardi denedim guzel oyun.bi bakarmisiniz calisiyormu diye

      Sil
  2. Hocam bnde var ve çalışıyor blood and glory tek sorun gördüm bir defa ekran kare kare oldu geri düzeldi ve çok ta rahan çalışıyor ben oynayabiliyorum blood and glory i

    hocam asıl söylemek istediğim
    http://www.andropalace.net/2013/06/modern-combat-3-fallen-nation-113-armv6.html#comment-form
    buradaki modern combat 3 bi bakabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. çalışıyor mu moderncombat?
    http://www.andropalace.net/2013/03/blood-glory-nr-armv6-115-apkdata-files.html buradan indirmiştim hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalef çalışmıyor. chainfirela da denedim ama olmuyor. başka yerden bulduğumu da denedim ama o da olmadı maalesef ki.

      Sil