13 Haziran 2013 Perşembe

[OYUN] Farm Invasion USA

Oyunumuz, mısırı biten uzaylıların dünyadaki mısırları almak için dünyaya gelmesiyle ilgilidir. Oyunda biçerdöver kullanarak mısır tarlasını ele geçirmeye çalışan uzaylıları tarlasından kovmaya çalışan bir çiftçiyi kontrol ediyoruz. Çiftçimiz, bunu biçerdöver kullanarak yapıyor. Ve bir de silahı bulunmakta. Oyunda karşımıza bir çok uzaylı ve engel çıkmakta. Bazı uzaylılar kaçıyorken bazıları ise bize ateş ediyor. Bir de karşımıza çeşitli engeller çıkıyor. Bunlar; ufak enkazlar, korkuluklar, kuru ağaçlar, külübeler vb. Bir yandan da tarladaki mısırları biçiyor ve yolumuzdaki power-up'ları topluyoruz. Galaxy Pop Plus'ta sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.000.000'dan fazla indirilmiştir.

Apk dosyası

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

2 yorum :

  1. hocam bide android yükseltme nasil oluyor rom neye yarar bide bugun guncelleme yaptim ana bant surumu neye yarar eger yapabilirseniz temple run 1 bulabilir misin tele gore

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. android yükseltme cyanogenmod, aokp, miui, paronid gibi custom romlarla veya stock romlarla yapılabilir ancak bizim telefon için 2.3.6'dan yüksek sürümlü rom yok. custom rom, resmi olmayıp, samsung değil de başka geliştiricilerin yaptığı romlardır. bu romlarda sistem uygulamaları daha farklı olur. performans daha iyi olur ve genellikle temaları stock romdan farklıdır. bence custom romlar stockdan daha iyidir. ana bant sürümü, stock rom sürümü gibi bi şeydir. telefonda hangi stock romun yüklü olduğunu gösterir. son olarak temple run çok aramama rağmen hiçbir yerde bulamadım maalesef ki.

      Sil