15 Haziran 2013 Cumartesi

[OYUN] Dungeon Hunter

Oyunumuz, RPG tarzında bir epik macera oyunudur. Oyunun hikayesini pek anlayamadım ama oyunu beğendim. Oyunda, karşımıza birçok yaratık ve canavar çıkıyor. Ve tabi ki bunları öldürmemiz ve yola devam etmemiz gerekiyor. Oyunda, karakterimizi tüccardan aldığımız eşyalar ile güçlendirebiliyoruz. Galaxy Pop Plus'ta bazı yerlerde biraz kassa da pek sorun olmuyor bu. Play Store'dan kaldırılmıştır.

Apk+data dosyası
Datayı gameloft/games dizinine atıp oyuna girin. (Dizin yoksa siz oluşturun.)

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

5 yorum :

  1. hocam blogtaki romu yüklicem de android yükselir mi temple run 2 kaldırır mı mesela ?? cevap veriseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır. sitedeki hiçbir rom android sürümünü yükseltmez. ve temple run hangi romla olursa olsun çalışmaz. çünkü bu daha çok donanımla ilgilidir.

      Sil
    2. Hocam bende pop plus var ve ben temple run 1 i calistirdim ancak basta normal basliyo oynanyo hatasiz belli bi sure sonra ekran karelenyo buna bi cozum bulursaniz belki bizim cihazdada temple run calisir tempe run u samsung galaxy mini turkiyeden toprak koc un sitesinden indirdim belki bi goz atarsiniz

      Sil
    3. ekran karelendiğinde sağa sola falan gitmeniz lazım. ben daha önce denemiştim ve orayı geçmiştim ama ordan sonra kendiliğinden ölüyo. bu yüzden yayınlamadım. kendiliğinden ölme sorunu nasıl çözülüyor bilmiyorum.

      Sil