6 Mayıs 2013 Pazartesi

[OYUN][ROOT] Tom Clancy's HAWX

Oyun, bir savaş oyunudur. Ama FPS değildir. Bir insanı değil, bir savaş uçağını kontrol etmekteyiz. Oyunun grafikleri ve sesleri çok iyi sayılmaz ama yeterli. Oyunda düşman uçaklarıyla savaşıyor, aynı zamanda da yerdeki hedefleri vuruyoruz. Oyunda bir çok uçağı kullanabiliyoruz ama tabi ki öncelikle o uçağı görevleri tamamlayarak açmamız lazım. Oyunu oynayabilmek için Chainfire3D'nin telefonunuzda yüklü olması ve telefonunuzun rootlu olması gerekmekte. Oyun Gameloft'undur. Oyun Play Store'dan kaldırılmıştır. Galaxy Pop Plus'ta kasmadan ya da çok az kasarak oynanmaktadır.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ


KURULUM

Apk dosyası
Data dosyası
1) Önce apk ve data dosyalarını indirin ve apk dosyasını kurun. Data dosyasındaki hawx klasörünü sdcard/gameloft/games klasörüne atın(Klasörler yoksa siz oluşturun.)
2) Chainfire3D'yi açın ve Default OpenGL Settings'e basıp Reduce texture quality ve Reduce texture size'a tik koyup Plugin'den Quallcom' u seçip Chainfire3D'den çıkın ve oyuna girin.
NOT: Eğer oyun kasıyorsa swap alanı oluşturun ya da No Frills CPU Control'den şu ayarları uygulayın:
Maks Frekans: 832 MHz
Min Frekans: 312 MHz
Düzenleyici(Governor): Perfomance
İ/O Zamanlayıcısı(İ/O Scheduler): Sio

7 yorum :

  1. Hocam rootsuz açılmazmı bu arada bingöldenmi ikamet ediyorsunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açılır ama grafikler beyaz olur. bunu düzeltmek için chainfire gerekiyor ve chainfire için de root gerekiyor. ve evet bingöl'de oturuyorum ama bingöllü değilim, babamın işinden dolayı bingöl'de yaşıyorum.

      Sil
  2. Kardeş yukarıda bahsi geçen chainfire3d grafik düzenleyici bir yazılım bu grafikleri düzenlemek için doğrudan sistem dosyalarına müdahale eder buda root yetkisi gerektirir.

    YanıtlaSil
  3. ben rootlucam ama korkuyorum bozulması an meselesiymiş telin hocam bende bingöllüyüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. korkmayın hocam bi şey olmaz. kolay kolay bozulmaz. bi şey olursa da odinden stock rom yüklersiniz çözülür sorununuz.

      Sil
  4. Hocam android bilgim sıfır stock rom felan :) odin anlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam sitede stock romun nasıl yükleneceği ile ilgili bir yazım var ona bakın. link: galaxypopplusturkiye.blogspot.com/2013/04/galaxy-pop-plus-nisan-stock-romu.html?m=1

      Sil