27 Şubat 2013 Çarşamba

[OYUN][ROOT] NFS Hot Pursuit

NFS serisini bilmeyen yoktur. Hepimiz bir kere de olsa bilgisayarda oynamışızdır. Ve artık telefonlarımızda da oynayabileceğiz. Oyunun grafik ve sesleri bence çok iyi. Oyunda hem polis hem de yarışçı olabiliyoruz. Polis olmayı seçtiğimizde Power Struggle ve Interceptor olmak üzere iki modda oynayabiliyoruz. Yarışçı olmayı seçtiğimizde ise Hot Pursuit ve Race olmak üzere iki modda oynayabiliyoruz. Kariyer modunda hangi modda oynayacağımızı seçemiyoruz. Yarışa göre fark ediyor. Ama Quick Race'i seçersek bunları kendimiz ayarlayabiliyoruz. Galaxy Pop Plus'ta Chainfire3D ile kasmadan oynanmaktadır. Play Store'da 4,66$'dır. Cihazınızı rootlamak için: Galaxy Pop Plus Root Chainfire3D Pro

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ






DOSYALAR


Data ve apkyi indirip, apkyi kurun. Datayı sdcard/Android/data içine çıkartıp Chainfire3D'yi açın ve reduce texture quality'ye tik koyup, plugini de Quallcom yapın ve oyuna girin.

NOT: Oyuna girmeden önce interneti kapatın!  

11 yorum :

  1. carrier doesn't unlock more races ... only stuck in 3 races :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. did u complete that races? if its yes then i cant do anything. sorry :(

      Sil
  2. hocam ekran beyaz olarak çıkıo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. chainfire ayarlarını yaptınız mı?

      Sil
    2. ''plugini Qallcom'' yapma kısmını yapamadım plugini kısmında none yazıo

      Sil
    3. chainfire konusunda hepsi yazıyor. pluginleri sd karta herhangi bir klasöre atın. chainfire'ı açıp install plugins'e basıp pluginlerin bulunmasını bekleyin. bulduktan sonra tüm pluginlere tek tek basıp install'e basın.

      Sil
  3. hocam linkleri yenilermisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam datayı bi türlü uploadlayamadım. hem internet yavaş hem de bir süre sonra takılıyor. br çok upload sitesi denedim ama hiçbiri olmadı. ama apkyi uploadladım. linki: http://yadi.sk/d/PE9jzEfKAQn3C apkyi kurup oyundan indirin datayı. datanın boyutu yaklaşık 590 mb. ona göre indirin.

      Sil
  4. TMM hocam bide sorunsuz oynanıyoru kariyey modu fln çalışıyormu

    YanıtlaSil