27 Aralık 2012 Perşembe

[OYUN] Final Fantasy 3


Merhaba, 1990'dan beri türünün en iyi oyunlarından Final Fantasy 3 ile karşınızdayım. Oyunumuzda 4 genç savaşçı karanlık çöken dünyayı yeniden aydınlığa kavuşturmaya çalışıyorlar. Amaç, bu savaşçılara yardım etmek ve dünyayı yeniden aydınlığa kavuşturmak. Google Play'de 15,61$lık fiyatına rağmen oldukça rağbet görmüş ve 100.000'den fazla indirilmiştir. Galaxy Pop Plus'ta sorunsuz çalışmıştır.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ





DOSYALAR


KURULUM

Apk ve data dosyalarını indirip, apkyi kurun. Data dosyasının içindeki klasörü Android/obb(Yoksa siz oluşturun.) içine atın ve oyuna girin.
NOT: Oyunu ilk açtığınızda internetin açık olması gerekiyor.




5 yorum :

  1. Burak hocam öncelikle teşekkurer:))
    Arkadaşlar telefonun reminden memnun olmayanlar http://market.android.com/search?q=pname:org.azasoft.free.swapper bunu indirin gerçekten süper tawsiye ederim:)))

    YanıtlaSil
  2. Admin eline sağlık...
    bi sorum olucak görüşme anında ses kaydetmeyle ilgili bir program arıyorum ama bulduğum proğramların hepsi görüşmenin tamamını kaydediyor bu durumda hoş bi şey deil.
    Ben istediğim anda kayıt yapmak istiyorum. Mesela bi adres tarifi alırken yada kargo şirketiyle konuşma esnasında kargo numaramı alırken filan.
    Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
    Şimdiye kadar bulduğum en iyi program bu ( http://cepteam.net/konu-auto-call-recorder-pro-v3-2-turkce.html ) yardımcı olursan sevinirim final sınavlarıda yaklaşıyor :) pek umudum yok ama neyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burak hocam soruma bi yanıtınız var mı acaba ???
      Birde soru sorabileğimiz bir kısım yapabilir misiniz? Blog da olur olmaz yerlerde soru soruyoruz...
      Çalışmalarında başarılar dilerim...

      Sil
  3. özür dilerim unutmuşum cevaplamayı söylediğiniz gibi bir program bulamadım ama adres falan alırken not etmek için hoparlörü açıp orta tuşa basın telefonun not uygulamasını bulun ve yeni bir not olarak kaydedin sonra da aramaya geri dönün bildiğim başka yol yok bu konuyla ilgili

    YanıtlaSil