30 Kasım 2012 Cuma

[OYUN][ROOT] Dead Space HD


 Merhaba, artık oyun paylaşmaya başlamak istedim ve şimdi ilk oyun ile karşınızdayım. Yalnız oyunu daha önce paylaştığım Chainfire3D programıyla açabiliyoruz. Oyunumuzun adı Dead Space. EA'in çok güzel bir bilim-kurgu, aksiyon ve korku karışımı bir oyunu. Beğeneceğinize eminim. Ses efektleri ve grafikleri mükemmel. Play Store'da 100.000 den fazla indirilmiştir. Galaxy Pop Plus'da chapter 10 a kadar sorunsuz çalışmıştır. Chapter 10 dan sonra ekranda büyük kırmızı çizgiler oluşuyor ve kasıyor, oynanamayacak bir duruma geliyor maalesef.

OYUNDAN GÖRÜNTÜLER






VİDEO



KURULUM

Öncelikle Chainfire yüklü ve rootlu olmalısınız. Root: http://galaxypopplusturkiye.blogspot.com/2012/09/galaxy-pop-plus-root.html
Chainfire: http://galaxypopplusturkiye.blogspot.com/2012/11/uygulamaroot-chainfire3d-pro-baz.html
Data: http://www.mediafire.com/download.php?yd14i96kistvhd2
Apk: http://www.mediafire.com/download.php?1qxq6vhw3w0d5aa
Rootlu ve Chainfire yüklü ise data ve apkyi indirin. Apkyi direk atın ve kurup kaydete basın. SD kartta ea adlı bir klasör oluştuysa onu silin ve onun yerine datadaki ea klasörünü atın. Chainfire'ı açın ve Default OpenGL settingsden reduce texture quality ve reduce texture size a tik atın plugini de quallcom yapın ve Chainfire dan çıkın. Artık oyuna girip oynayabilirsiniz. İyi oyunlar!  





3 yorum :

  1. dostum ellerine sağlık süper olmuş
    devamını bekleriz:-)

    YanıtlaSil
  2. Kardeşim Dediğin herşeyi yaptım Eksiksiz GT-S5570I kullanıyorum ama oyuna girdiğimde bembeyaz gözüküyor bikaç oyundada böyle olmuştu neden acaba ?

    YanıtlaSil